Четвер, 04 липня 2024 09:25

DAF Trucks представила унікальну ювілейну вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DAF Trucks представляє спеціальну версію моделі DAF XG+ з преміальними характеристиками, присвячену 75-річчю виробництва вантажівок.

Фундамент компанії DAF було закладено в 1928 році на машинобудівному заводі Hub van Doorne’s. Через кілька років компанія випустила свої перші легкі напівпричепи. Звідси був логічний крок до розробки першої вантажівки DAF, яка побачила світ у 1949 році.

Автомобіль являв собою не набагато більше, ніж шасі з двигуном, решіткою радіатора, гальмами та рульовим механізмом. У перші роки клієнти повинні були купувати кабіну у спеціалізованих автобусобудівельних компаній.

Сьогодні ситуація кардинально змінилася. Вантажівки DAF нового покоління мають кабіни, які вирізняються комфортом та простором. Модель XG+, без сумніву, є флагманом DAF, з об’ємом кабіни не менше 12,5 м3.

DAF XG+ є основою для спеціальної серії, присвяченої 75-річчю виробництва вантажівок DAF.

Вантажівка оснащена потужним двигуном PACCAR MX-13 (480 к.с./355 кВт), який опціонально може бути оснащений гальмом MX Engine Brake, відомим як найпотужніше гальмо двигуна в галузі вантажних автомобілів.

Для оптимальної ефективності кожен автомобіль оснащений повним аеродинамічним обвісом, що включає дефлектори, крила та бічні спідниці.

Разом з цифровою системою DAF Digital Vision System і цифровими камерами Corner Eye (входять в стандартну комплектацію) це гарантує найкращу аеродинаміку і найвищу паливну ефективність.

Для максимального комфорту спеціальна версія оснащена розкішними поворотними сидіннями з підігрівом та шкіряною оббивкою.

Висококласна аудіосистема з 8 динаміками включає сабвуфер для неперевершених звукових вражень. І, звичайно ж, чудове розкладне ліжко шириною 80 см також входить в стандартну комплектацію цього унікального XG+.

Кожна вантажівка цієї серії поставляється з «Пакетом водія», який містить, серед іншого, нічний замок DAF, мікрохвильову піч, повний комплект розкішних килимків для підлоги й добре наповнену сумку із сувенірами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спеціальна версія, присвячена 75-річчю виробництва вантажівок DAF, пофарбована в стильний сріблястий металік з унікальною чорно-жовтою смугою, що позначає виробничу віху компанії DAF. Диски Alcoa Dura-Bright забезпечують завершальний штрих.

 

 

 

 

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: