Четвер, 06 травня 2021 16:14

Toyota представила новий комерційний електрофургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Toyota Motor представила модель Proace City Electric - новий універсал підвищеної місткості на повністю електричній тязі.

Новинка покликана розширити модельний ряд легких комерційних автомобілів, що випускаються під брендом Toyota Professional. Раніше цю ж лінійку поповнили електровени Proace Electric і Proace Verso Electric.

Новий Proace City Electric створений у співпраці з PSA Group і побудований на платформі e-CMP, що лежить в основі нового Citroen e-Berlingo.

Японський «електрокаблук» оснащується електромотором потужністю 100 кВт (136 к.с.), що обертає передні колеса. «Живиться» електродвигун від літій-іонної акумуляторної батареї ємністю 50 кВт * год, що забезпечує машині запас ходу в межах 260-280 км (в їздовому циклі WLTP).

Заряджати батарею можна від побутової електромережі, від приватних і громадських настінних «зарядок» (Wallbox), а також від громадських станцій швидкої зарядки.

Новий Proace City Electric буде випускатися в вантажній суцільнометалевій версії (Panel Van), пасажирській Verso з п'ятьма або сімома посадочними місцями зі стандартною (4,4 м) і збільшеною (4,75 м) довжиною кузова. Крім того, в гамі буде довгобазова п’ятимісна версія Crew Cab.

Максимальна місткість вантажного відсіку нового «електрокаблука» складе 4,4 куб. м, вантажопідйомність - 800 кг. Автомобіль здатний також буксирувати причіп масою до 750 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, старт європейських продажів нового Toyota Proace Verso Electric призначений на четвертий квартал нинішнього року. Спочатку японський «електрокаблук» стане доступний у Франції, Нідерландах, Норвегії, Швейцарії та Великобританії. На ринки інших країн новинка почне виходити наприкінці 2021 - початку 2022 років.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: