Понеділок, 23 травня 2022 11:51

«Запоріжсталь» розконсервувала 48 тепловозів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь» після часткового відновлення роботи продовжує виводити з консервації додаткові локомотиви.

Зазначається, що у парку підприємства перебуває 94 локомотиви.

У довоєнний час, коли комбінат працював на повну потужність, 70 локомотивів було залучено до роботи на добу. З початком війни та гарячої консервації обладнання кількість тепловозів робітничого парку скоротилася приблизно до чотирьох на добу.

У квітні виробничі потужності комбінату стали знову набирати обертів, і виникла потреба поступово приводити в робочий стан усі локомотиви комбінату для того, щоб в разі потреби вони могли швидко стати в дію та виконувати транспортування вантажів: наразі розконсервовано 48 тепловозів, які готові до роботи.

Раніше в Укрзалізниці заявили про готовність надавати підтримку «Запоріжсталі» у вирішенні логістичних проблем, що виникли на промислових підприємствах України через війну.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, УЗ, зокрема, допоможе металургам знайти альтернативні шляхи постачання сировини і відвантаження готової продукції.




Інформація: