Субота, 10 липня 2021 12:47

В 2022 році запустять регулярні польоти вантажних дронів по всій Європі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, логістичний оператор Hellmann і розробник вантажних БПЛА Dronamics планують з 2022 року запустити надання транспортних послуг з використанням вантажних дронів.

Hellmann Worldwide Logistics і компанія Dronamics оголосили про укладення партнерської угоди з метою розробки та пропозиції новаторських транспортних послуг для транскордонних перевезень термінових вантажів.

В рамках співпраці Hellmann планує вже в наступному році запропонувати перші маршрути з безпілотними вантажними дронамі від Dronamics.

Пропонована компаніями швидка доставка за конкурентноздатною ціною, в першу чергу, буде орієнтована на транспортування так званих чутливих товарів, таких як фармацевтичні продукти і ліки.

Спочатку сервіс буде орієнтований на Європу, де нормативно-правова база дозволяє операції на території Європейського Союзу. У свою чергу Dronamics прагне стати першою компанією, що отримала дозвіл на виконання міжнародних безпілотних польотів по всій Європі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Dronamics готовий забезпечувати доставку «середньої милі» дронами з дальністю до 2,5 тис км і вантажопідйомністю до 350 кг.




Інформація: