Вівторок, 01 грудня 2020 10:10

Кар'єрні самоскиди «БелАЗ» отримали інтелектуальну систему освітлення

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія TYRI поставить в цьому році 100 комплектів нової інтелектуальної системи освітлення INTELLilight для 270-тонних самоскидів білоруського виробника.

Вимоги виробника самоскидів включали специфікацію, згідно з якою система освітлення повинна бути інтегрована з БЕЛАЗівською системою CANBUS і керуватися через власний інтерфейс машини.

Також було потрібно, щоб освітлення мало можливість легко регулювати яскравість і колірну гамму, а також функцію автоматичного затемнення. У середовищі, в якій експлуатуються кар'єрні машини БелАЗ, осліплення є серйозною проблемою, що створює великий ризик зіткнення.

Автоматичне затемнення, яке було одним з основних критеріїв для БелАЗа, було вирішено за допомогою датчиків на машині, які взаємодіють з фарами. INTELLilight - це інтелектуальна система, в якій кожна лампа має вбудований передавач і приймач. Потім все лампи підключаються через бездротову порожнисту мережу, що забезпечує кращу гнучкість і надійність.

Як передає SpecMachinery.com.ua, перша сотня машин, оснащених системою освітлення TYRI INTELLilight, призначена для власників кар’єрних самоскидів, які висувають особливо високі вимоги до техніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: