Четвер, 26 листопада 2020 17:50

IVECO продовжує розвивати електронні сервіси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO розширює свою пропозицію цифрових послуг, орієнтованих на водіїв, з новою функцією Safe Driving для IVECO S-Way та сучасних моделей DAILY.

IVECO розширює свій асортимент цифрових послуг IVECO ON унікальним набором функцій безпечного водіння, призначених для підвищення безпеки руху. Бортова система вимірює набір ключових показників ефективності (KPI) та формує регулярні звіти, які допомагають водіям налаштувати безпечний стиль водіння, а власникам транспорту формувати культуру безпечного водіння у своїх компаніях.

Безпечне водіння вирішує проблему людського фактору, який найчастіше є причиною ДТП. Це знизить ризик настання нещасних випадків і покращить безпеку дорожнього руху.

До функцій безпечного водіння, доступних на IVECO S-WAY та сучасних щоденних моделях з модулем підключення, легко отримати доступ через портал IVECO ON.

 

 

Стандартні звіти про безпечне водіння IVECO включають показники жорстких маневрів рульового управління або прискорення, контролю стійкості та використання ручного гальма під час руху. Категорія Ризик зіткнення розглядає ситуацію, яка вказує на можливий ризик аварії, наприклад, різке гальмування або недотримання безпечної відстані від транспортного засобу, що попереду. До уваги береться також дотримання таких норм, як обмеження швидкості та години їзди, а також максимально дозволена вага транспортного засобу.

Як передає SpecMachinery.com.ua, керівник автопарку може проаналізувати тенденції на рівні автопарку та визначити сфери, де водії можуть вдосконалити свій стиль водіння, щоб підвищити свою безпеку на дорозі. IVECO S-Way також пропонує професійну службу звітності та консультування щодо безпечного водіння, яка детально аналізує поведінку окремого водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: