Четвер, 22 жовтня 2020 13:07

DAF продаватиме вантажівки зі встановленими надбудовами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі програма працює у восьми країнах Європи та Росії, але протягом року вона розшириться.

Компанія DAF Trucks оголосила про запуск програми Ready to Go, в рамках якої можна придбати готові до роботи автомобілі з різними надбудовами. В рамках програми, як уточнює прес-служба компанії, оператори, яким терміново потрібні автомобілі зі спеціалізованим кузовним обладнанням, зможуть вибрати їх з наявних.

Для участі в програмі DAF Trucks випустив готові до експлуатації комерційні автомобілі для популярних областей застосування: бетонозмішувачі, самоскиди і кузова-фургони з бічними стінками-шторками. Весь перелік автомобілів, наявних в країнах, де працює програма Ready To Go, доступний на регіональних сайтах DAF.

Замовлення на машини приймають місцеві дилери; доставка автомобілів, як заявляє компанія, проводиться «в найкоротші терміни». За програмою DAF Ready To Go доступні близько 100 автомобілів; їх число буде рости в міру поширення програми.

У Європі вона працює в Німеччині, Італії, Нідерландів, Бельгії, Франції, Польщі, Чехії та Словаччини; з жовтня нинішнього року програма почала працювати в Росії. Інші європейські країни підключаться до програми протягом року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: