Понеділок, 28 вересня 2020 17:08

Mercedes-Benz передав українському агрогіганту велику партію вантажівок Atego

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини обладнані рефрижераторними кузовами.

ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні, поставила українському агроіндустріальному холдингу МХП партію з 20 вантажівок Mercedes-Benz Atego, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автомобільної компанії. Зазначається, що надійні та перевірені часом автомобілі були обладнані режирежераторними кузовами компанії InterCargoTruck.

Автомобілі Mercedes-Benz Atego можуть похвалитись безпечністю та економічністю. Низької витрати пального вдається досягти, зокрема, завдяки системі керування двигуном Telligent®, дизельній технології Mercedes-Benz BlueTec® на основі SCR, що дозволяє двигунам відповідати стандартам Євро-5.

Для автомобілів Atego доступний багатий набір систем безпеки: зокрема, система екстреного гальмування, противідкатна система, інтегрована в пропоновану в якості опції систему гальмування Telligent®, нові вдосконалені дискові гальмівні механізми, які стали тепер не тільки більш безпечними, але і істотно більш міцними і надійними.

Як повідомляв SpecMachinery.com.ua, «Київхліб» повністю переходить на комерційні Mercedes-Benz. Крім того, великий український ритейлер нарощує парк Mercedes-Benz Sprinter.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: