Середа, 23 вересня 2020 17:38

Mercedes-Benz готується до серійного виробництва eActros

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, концерн Daimler розповів подробиці підготовки до збирання серійної електровантажівки.

Mercedes-Benz Trucks представив новинки електричного модельного ряду на заводі компанії у німецькому місті Верт-ам-Райн та розповів подробиці щодо виробництва вантажівок eActros та eEconic. Саме на цьому підприємстві в 2021 році почнуть збирати електричну вантажівку для локальних перевезень eActros. Новинку збиратимуть паралельно з машинами з традиційними силовими агрегатами. Виробництво моделі eEconic, призначеної, в першу чергу, для муніципальних перевезень, на цьому ж підприємстві заплановане на 2022 рік.

Керівник заводу Mercedes-Benz у Верт-ам-Райн Матіас Юритко зазначив наступне щодо майбутнього виробництва: «Я у захваті від того, що саме ми вироблятимемо перше покоління Mercedes-Benz eActros. Початок виробництва моделі наступного року – важливий крок для підприємства та регіону. Ми розширюємо виробництво і одночасно робимо наступний крок у напрямку виробництва транспорту, що не викидає шкідливі речовини в атмосферу».

Варто зазначити, що саме виробництво також поступово ставатиме «зеленим». Daimler Trucks & Buses планує до 2022 року перейти на використання виключно відновлюваних джерел енергії на своїх заводах, зокрема на підприємстві у Верт-ам-Райн.

В Україні вантажні автомобілі Mercedes-Benz представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: