Четвер, 10 вересня 2020 10:26

АвтоКрАЗ виготовив новий потужний безкапотний самоскид

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина обладнана двигуном потужністю 300 к.с.

«АвтоКрАЗ» виготовив, згідно вимог замовника щодо умов експлуатації, та відвантажив вантажний автомобіль МКД-40-15 самоскид на базі шасі КрАЗ-5401Н2-500 колісної формули 4х2 вантажопідйомністю до 14 тон, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства.

Автомобіль укомплектовано двигуном Євро-5 із турбонаддувом потужністю 300 к.с.; механічною, 9-ступеневою КЗП; обладнано надійною та зручною в експлуатації самоскидною платформою об’ємом 6,5 куб. м, розвантаження назад; бокові борта платформи відкидні, що збільшує можливість використання самоскида. Самоскид також може використовуватися у складі автопоїзду.

Кабіна безкапотного типу, має високі ергономічні показники робочого місця водія, що забезпечують йому максимальний комфорт під час роботи: комфортабельне сидіння на пневмопідвісці, рульова колонка, що регулюється, електросклопідйомники, функціональна панель приладів, авто магнітола.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» — український виробник вантажної техніки, який може повною мірою забезпечити імпортозаміщення в країні сучасною, ефективною та надійною технікою, призначеною для різних секторів економіки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: