Вівторок, 08 вересня 2020 16:33

Volvo Trucks анонсувала появу нового модельного ряду в Україні. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія почала прийом клієнтських замовлень на нову лінійку вантажівок.

Компанія Volvo Trucks відкриває прийом клієнтських замовлень на нову лінійку важких вантажних автомобілів моделей Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM і Volvo FMX. Всі моделі мають гнучкий користувальницький інтерфейс з цифровою панеллю приладів, яка надає водієві важливу інформацію в кожній ситуації. Крім того, вантажівки Volvo FM та FMX отримали нові кабіни з ще більшим внутрішнім простором і значно поліпшеною оглядовістю.

Новий модельний ряд Volvo Trucks був розроблений з урахуванням зростаючих потреб клієнтів в підвищенні рентабельності перевезень, необхідності в ще більшій безпеці при транспортуванні вантажів, а також створення сприятливого і продуктивного робочого середовища водія поряд з підвищенням комфорту відпочинку.

«Вантажівки нового модельного ряду Volvo здатні задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів і водіїв. Одночасно зі збереженням традиційно високих стандартів Volvo в області ергономіки, безпеки і комфорту, нова лінійка отримала безліч інноваційних систем і знайшла виразний зовнішній вигляд завдяки передовому дизайну екстер'єру та інтер'єру кабін», – зазначає комерційний директор «Вольво Україна» Євген Іванов.



Особливості нового модельного ряду Volvo Trucks

Всі вантажівки Volvo нового покоління оснащені модернізованою приладовою панеллю. Вона включає в себе повністю цифровий 12-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю. Тепер водій може перемикатися між чотирма різними меню і отримувати потрібну йому інформацію.

Також існує можливість додатково обладнати робочий простір 9-дюймовим інформаційним дисплеєм з підтримкою функцій Infotainment, навігації, даними про вантаж і зображеннями з восьми камер.

І без того прекрасний панорамний огляд можна поліпшити ще більше, додавши бічну камеру. Вона дозволяє бачити те, що відбувається з боку пасажирської частини вантажного автомобіля, виводячи зображення на інформаційний дисплей.

Новий важіль перемикання передач I-Shift став більш сучасним і ергономічним. Також з'явилися нові функції economy, standard і performance для оптимізації продуктивності вантажного автомобіля.
Безпека – понад усе

Volvo Trucks особливо подбала про підвищення безпеки в новій гамі Volvo. Крім вже відомих систем безпеки, лінійка доповнена круїз-контролю, що може бути задіяним при спуску. Він встановлює максимальну швидкість, щоб запобігти небажаному прискорення при русі вниз по схилу. Крім того, новий адаптивний круїз-контроль (ACC) працює на всіх швидкостях аж до 0 км/год.

Електронна гальмівна система (EBS) тепер входить в стандартну комплектацію нового автомобіля. На додаток до неї можна замовити і динамічне рульове управління Volvo (VDS) з системою оповіщення при перестроюванні і системою стабілізації курсової стійкості.

Новий Volvo FH16

Флагман нового модельного ряду Volvo FH16 постає ще більш впевненим і сучасним завдяки новій виразною радіаторних гратах.

Вантажний автомобіль оснащений V-подібними фарами з технологією адаптивного дальнього світла. Вони підвищують безпеку всіх учасників дорожнього руху завдяки можливості автоматичного відключення сегментів при наближенні до зустрічного або транспорту, який рухається попереду, що є унікальним рішенням на ринку. Панелі фар зміщені кілька зовні, щоб одночасно поліпшити аеродинаміку і додати автомобілю впевнений вигляд.

Збільшена вантажопідйомність переднього моста, а також задній і підйомний мости з поліпшеними кутами повороту підвищують маневреність і продуктивність нового Volvo FH16. Для особливо важких умов роботи розроблений новий 38-тонний задній тандемний міст.

Новий Volvo FH

Протягом майже 30 років Volvo FH є бестселером Volvo Trucks в сегменті магістральних перевезень. Нове покоління цієї моделі набуло більш стильного і сучасного вигляду, й при цьому зберегло фірмові риси.

Як і модель Volvo FH16, новий Volvo FH отримав V-подібні фари з технологією адаптивного дальнього світла для підвищення безпеки всіх учасників дорожнього руху

У Volvo FH все підпорядковано турботі про підвищення паливної ефективності та неперевершеному комфорту водіння. Так, у версії Євро 6 клієнтам компанії пропонується 13-літрова модифікаія з турбокомпаундним двигуном і функцією I-Save, що забезпечує до 10% зниження споживання палива.

Новий Volvo FH також буде поставлятися також з двигуном, що працює на зрідженому природному газі (LNG). Це дозволить домогтися суттєвої економії на різниці паливних витрат і забезпечить до 20% зниження викидів СО2 в атмосферу.

Новий Volvo FM

Оновлений Volvo FM візуально став більше, перетворившись на справжній мобільний офіс на колесах. Нова кабіна тепер на кубометр просторіше, що дозволило значно поліпшити оглядовість і підвищити площу скління за допомогою заниженої лінії двері, нових дзеркал заднього виду і бічний камери з боку пасажира.



Вантажівка отримала нову аеродинамічну форму з характерними обводами попереду і згладженою динамічною лінією з боків кабіни. Крім того, новий Volvo FM оснащений V-подібними фарами для найкращого освітлення в поєднанні з оптимальною аеродинамікою.

У новій кабіні можна зберігати більше речей. У ній є об'ємне речове відділення під спальною полицею і верхнє відділення зі світлодіодними панелями в перегородках. Кабіна стала більш комфортною за рахунок поліпшеного ізоляції, яка захищає водія від холоду, спеки та шуму.

Новий Volvo FM, як і Volvo FH, може бути представлений з двигуном, що працює на зрідженому природному газі.

Новий Volvo FMX

Volvo FMX – вантажний автомобіль, спеціально розроблений для суворих умов експлуатації і бездоріжжя. Вже 10 років поспіль він є справжнім еталоном міцності, продуктивності і надійності на ринку.

Новий Volvo FMX отримав абсолютно нову кабіну зі значно поліпшеною оглядовістю, підвищену вантажопідйомність і інноваційні засоби безпеки. Зі збільшенням допустимого навантаження на передні мости до 20 тонн і застосуванням 38-тонного заднього тандемного моста Volvo FMX може експлуатуватися в найважчих умовах з повною масою до 150 тонн.

Крім того, значно збільшені кути повороту для автомобілів з керованим заднім або підйомним мостами, що покращує маневреність і зменшує знос шин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: