Середа, 26 серпня 2020 12:34

Тестування Mercedes-Benz eActros поповнилося новим учасником

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, до другого етапу випробувань приєдналася компанія DB Schenker.

Міжнародний логістичний оператор DB Schenker став одним з учасників другого передсерійного тестування вантажівок Mercedes-Benz eActros. DB Schenker буде в польових умовах експлуатувати 25-тонну електричну вантажівку eActros, робота якого буде полягати в доставці палетованих вантажів в центр Лейпцига, щодня долаючи до 100 км.

Варто відзначити, що глобальний постачальник логістичних послуг DB Schenker вже має тісні зв'язки з Daimler Trucks, оскільки майже рік він використовує п'ять легких вантажівок FUSO eCanter в Берліні, Франкфурті, Штутгарті і Парижі.

Як вже відомо, побудований на основі шасі Mercedes-Benz Actros, електромобіль eActros для DB Schenker з інноваційного парку вантажівок Daimler комплектується знімним рефрижераторним кузовом W.BO від Schmitz Cargobull. Вантажівка eActros оснащена літій-іонними акумуляторами потужністю 240 кВт, що забезпечують йому діапазон дальності ходу до 200 км і здатні заряджатися протягом двох годин від зарядного пристрою потужністю 150 кВт.

В Україні вантажні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема Actros нового покоління, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: