П'ятниця, 14 серпня 2020 14:50

В Україні представили новий магістральний тягач IVECO S-WAY

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка є представником нової гами автомобілів підвищеної вантажності – IVECO WAY.

У передмісті Києва, на автодоромі «Чайка», компанія «ІВЕКО Україна» провела презентацію та тест-драйв нового магістрального тягача IVECO S-WAY. Автомобіль вперше презентували рік тому в Мадриді, а тепер машина доступна і українським споживачам.

IVECO S-WAY є віховою для компанії новинкою. Разом з нею відкрилась нова гама автомобілів підвищеної вантажності – IVECO WAY. Сідловий тягач IVECO S-WAY є наступником усіх інновацій, впроваджених в попередніх поколіннях моделей.

Під час заходу присутні спеціалісти та журналісти не лише мали змогу ознайомитись із новою моделлю наживо, але й оцінити переваги магістрального тягача за кермом. Перше, що впадає в очі як зовні, так і всередині машини – нова кабіна, повністю перепроектована під потреби водія та власника.

Повністю реконструювавши кабіну, компанія IVECO використала кожну можливість щоб збільшити прибутковість автомобіля для власника та підвищення показника продуктивності та економії витрат. Новий дизайн покращує аеродинамічні характеристики, досягаючи підвищення показника паливної економічності майже на 4 %.

Автомобіль IVECO S-WAY використовує Інтернет функції для покращення умов роботи водія. Машина забезпечує, завдяки доступним через додаток MyIVECO EASY Way App інноваційним функціям допомоги та адаптації манери керування, найвищий рівень комфорту їзди, що допомагає ефективному управлінню автомобілем без докладання надмірних зусиль.

Автомобіль оснащений численними системами безпеки. В якості силового агрегату IVECO S-WAY використовує 480-сильний двигун CURSOR 11 Євро 6, який працює в парі з автоматизованою КПП TRAXON 12 VELOCIT, доступні також будуть й інші двигуни і КПП.

Відзначимо, перша машина (модель S460) вже передана клієнту:




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: