Четвер, 06 серпня 2020 18:06

Mercedes-Benz Unimog будують трамвайні лінії в Африці. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, для цих цілей будуть використовуватися чотири спецавтомобілі.

У Республіці Маврикій будують сучасну трамвайну систему, а для її обслуговування в Німеччині купили чотири спецавтомобілі Mercedes-Benz Unimog U423 на рейковому ходу, повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі виробника. Зараз ведеться будівництво сучасної 37-кілометрової трамвайної системи.

Дві замовлених вантажівки будуть використовуватися в якості машин обслуговування інфраструктури трамвайних ліній, і вони будуть оснащені підйомною платформою. Два інших - автомобілі технічної допомоги, які в разі чого прийдуть на допомогу безпосередньо вагонам і зможуть їх відбуксирувати в депо.

Рейковий хід для машин виготовив один з партнерів компанії Daimler Trucks - німецька фірма Zagro, визнаний фахівець в області комбінованого ходу для Unimog. Багаторічний досвід в області побудови таких машин дозволив фірмі отримати особливий статус.

Перша ділянка трамвайних ліній у Республіці Маврикій була введений в експлуатацію в січні 2020 року, і зараз будується друга черга.

В Україні спеціальні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема Unimog, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: