Субота, 22 серпня 2020 19:57

Популярна модель Hyundai отримає версію з автоматичною КПП

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка спочатку буде доступна на ринку Південної Кореї.

Hyundai Motor Company почав пропонувати в Південній Кореї малотоннажні вантажівки Hyundai Mighty з повністю автоматичною коробкою передач Allison 1000 xFE. До цього шасі Mighty комплектувалися тільки механічною коробкою передач, але зростаючий запит клієнтів на версії з автоматичною трансмісією, яка може забезпечити автомобіль прекрасною продуктивністю і ходовими характеристиками поряд з економією палива, підштовхнули Hyundai Motor Company пропонувати свій малотоннажник з АКП від Allison Transmission.

Коробка автомат Allison 1000 Series з технологією xFE дозволяє Hyundai Mighty легше рушати з місця і плавно перемикати передачі, полегшує управління автомобілем і підвищує рівень комфорту водіння, що безпосередньо впливає на продуктивність в цілому. Все це досягається за допомогою інтегрованих в Allison 1000 xFE високотехнологічних рішень.

Одним з таких рішень в АКП Allison 1000 xFE є запатентований гідротрансформатор з високорезультативними характеристиками, що наділяє машину плавним початком руху і високою маневреністю, а також виключає часту заміну зчеплення. У свою чергу, унікальна конструкція Allison 1000 xFE і програмне забезпечення FuelSense 2.0 дозволяють раціонально витрачати паливо. А паралельна робота технології DynActive Shifting і FuelSense 2.0, де самонавчальний алгоритм постійно шукає ідеальний баланс між економією палива і продуктивністю, постійно оптимізують точки перемикання передач. Більш того, функція Low Rate Damper додатково покращує комфорт водія і знижує ударні навантаження в трансмісії.

Спочатку, малотоннажна вантажівка Hyundai Mighty в комплектації з Allison 1000 xFE буде пропонуватися в Кореї, але в подальшому модель надійде на австралійський ринок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: