Понеділок, 25 травня 2020 15:10

Українські сервісмени позмагаються за звання найкращих у світі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спеціалісти з технічного обслуговування позмагаються за головний приз у 50 тис. євро.

В Україні розпочався перший етап змагань Scania Top Team 2020-2021, які є частиною навчальної програми Scania для технічного персоналу сервісної мережі. Заявку на участь подали 15 команд з усіх сервісних станцій в Україні, загальна кількість учасників становить 75 чоловік. Всі вони змагатимуться за вихід у Національний фінал, найсильніша команда представлятиме Україну у міжнародному півфіналі.

Scania Top Team розпочинаються із двох теоретичних частин, після чого будуть визначені три найкращі команди, які зійдуться у фінальному національному поєдинку, що включатиме практичні завдання. Переможці Національного фіналу представлятимуть Україну у міжнародному півфіналі. 12 найкращих команд з усього світу, які будуть визначені у ході міжнародних регіональних турнірів, зустрінуться у фіналі та позмагаються за титул Найкращої Сервісної Команди Scania у 2021 році.

Змагання вимагають від учасників професійних знань, міцного командного духу та дисципліни. Формат передбачає ті виклики, з якими технічні спеціалісти стикаються щодня у своїй роботі.

Призовий фонд Scania Top Team 2020-2021

Перше місце у міжнародному фіналі – 50 000 Євро
Друге місце у міжнародному фіналі – 30 000 Євро
Третє місце у міжнародному фіналі – 20 000 Євро




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: