П'ятниця, 15 травня 2020 16:42

Нові Mercedes-Benz Actros використовують для термінових перевезень під час пандемії COVID-19

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вантажівки нового покоління застосовують для перевезення засобів індивідуального захисту з аеропорту Франкфурту до місцевих замовників.

У Німеччині наразі потрібно обов'язково носити захисні маски на робочих місцях, у громадському транспорті та в магазинах. В результаті попит на засоби індивідуального захисту залишається стабільно високим.

Напередодні в міжнародному аеропорту Франкфурт-Ган приземлився вантажний літак Boeing 747, який перевозив близько 100 000 медичних захисних респіраторних масок та 4500 захисних комбінезонів з Китаю. Ця відправка - терміново необхідна в часи пандемії COVID-19 - була призначена для оптового продавця з міста Вайблінген, який потім розподілить їх до лікарень та медичних установ.

Доставка цього термінового та стратегічного важтажу здійснювалась новими Mercedes-Benz Actros, що належить Rudolph Trucking & Handling GmbH. Rudolph спеціалізується на перевезенні повітряних вантажів автомобільним транспортом та сертифікований Федеральним управлінням цивільної авіації. Компанія має власні склади та можливість здійснювати рентгенівський скринінг в аеропорту.

Варто зазначити, що це не єдина доставка медичного призначення, здійснена за допомогою Mercedes-Benz Actros. Найбільша індивідуальна відправка, яку отримали та перевезли Rudolph Trucking & Handling під час пандемії COVID-19, була призначена для урядової установи штату Баден-Вюртемберг і була здійснена наприкінці квітня. Тоді 1,5 мільйона масок прибули у Франкфурт-на-Майні вантажним літаком і були перевезені до наступного пункту призначення чотирма автопотягами Actros.

В Україні нове покоління автомобілів Mercedes-Benz Actros представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Daimler AG в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: