П'ятниця, 15 травня 2020 16:25

Mercedes-Benz Actros обрали для логістики медспорядження в Німеччині

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Німеччині Mercedes-Benz Actros нового покоління стали важливим перевізником медичного спорядження.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями нові Mercedes-Benz Actros перевезли чергову партію медичного спорядження від COVID-19 з аеропорту Франкфурта. Вантаж містив близько 100 000 респіраторів, захисних масок і 4500 захисних комбінезонів з Китаю для лікарень і медичних установ Німеччини.

Доставка була здійснена новим Actros, що належить Rudolph Trucking & Handling GmbH, яка спеціалізується на перевезенні вантажів автомобільним транспортом і сертифікована Федеральним управлінням цивільної авіації. Загалом, захисні маски - щодня перевозяться новими Actros.

«Вже кілька тижнів ми щодня направляємо до чотирьох вантажівок з захисними масками на наш склад, а потім доставляємо їх власним автопарком по всій Німеччині», - повідомляє Бернд Рокер, керуючий директор і власник Rudolph Trucking & Handling GmbH. «Ми пишаємося тим, що можемо внести свій вклад в стримування пандемії COVID-19».

Тільки за останні три тижні Rudolph Trucking & Handling перевезла близько десяти мільйонів масок.

Як розповіли в компанії, в сфері дорожніх послуг важливі безпека, надійність і пунктуальність. Саме тому команда Rudolph Trucking & Handling GmbH і Transmaritim International GmbH вибрали для логістики новий Actros.

«Пунктуальність і безпека важливі для послуг автоперевізників, і тому ми покладаємося майже тільки на вантажівки Mercedes-Benz. Ми повністю впевнені в надійності наших вантажівок Actros. І якщо коли-небудь буде потрібно ремонт, ефективна і гнучка мережа обслуговування готова навіть в цей час», – розповів Бернд Рокер.

Нагадаємо, в Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Daimler AG в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: