Четвер, 23 квітня 2020 10:34

MAN відновить виробництво вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, роботу відновлять поступово в обмеженому масштабі.

Німецький автовиробник MAN Truck and Bus планує відновити виробництво вантажівок з 27 квітня. Як повідомили в головному офісі компанії, заводи в Німеччині поступово відновлять роботу в обмеженому масштабі після шеститижневого припинення виробництва, з 19 березня, через пандемію коронавірусу.

«Ми зупинили виробництво в середині березня з міркувань безпеки своїх співробітників, а також з причини виникнення розриву в ланцюгах поставок і різкого падіння попиту на комерційні автомобілі. Тепер заводи перезапускаються з новою концепцією безпеки», - підкреслив представник компанії.

Нові заходи безпеки передбачають забезпечення більш широкої дистанції між співробітниками, зміна правил їх пересування територією підприємства, а також додаткове навчання та інструктаж.

За словами генерального директора MAN Truck and Bus Йоахима Дріеса, всі останні тижні антикризова команда компанії інтенсивно працювала над умовами, за яких заводи могли бути перезапущені. «Серед ключових проблем тут стабільність поставок деталей нашими постачальниками, а також організація наших власних робочих процесів, забезпечення безпеки співробітників і заходи щодо стимулювання попиту на комерційний транспорт», - підкреслив він.

Глава компанії додав також, що поставки комплектуючих здійснюються з безлічі країн Євросоюзу, в зв'язку з чим німецький автовиробник просить національні уряди підтримати економічну активність їх власних підприємств.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: