Середа, 15 квітня 2020 18:11

Scania в Україні відкриває онлайн-замовлення та доставку запчастин

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі на складі знаходиться велика кількість запасних частин.

Напередодні введення карантину в Україні та інших країнах світу компанія Scania Ukraine завезла на склад в Україні велику кількість запасних частин Scania та запчастин для ремонту причіпної техніки. Наразі клієнти Scania мають можливість замовляти запчастини онлайн, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії. Для цього потрібно звернутись до свого дилера Scania та отримати доступ, щоб мати можливість заходити на спеціалізований сайт з продажу запчастин, перевіряти наявність, вартість та робити попереднє замовлення.

Після цього менеджер з сервісу зв'яжеться з клієнтом для уточнення замовлення та оформлення рахунку.

Замовлені запчастини можна забрати на сервісній станції або замовити доставку на вказану адресу.

Телефони і адреси дилерських центрів Scania: https://www.scania.com/ua/uk/home/experience-scania/about-us/Scania-in-ukraine.html

В компанії наголошують, що використання оригінальних запасних частин, рекомендованих виробником вантажівок Scania, є важливим фактором продовження терміну служби вашої техніки та зменшенню небажаних простоїв на ремонт. Оригінальні запчастини розроблені з урахуванням найвищих стандартів якості та вимог безпеки, а також особливостей експлуатації та сумісності з компонентами вантажного автомобіля.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: