П'ятниця, 13 березня 2020 15:08

Volvo оновила лінійку вантажівок VHD

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, зокрема зміни торкнулися зовнішнього вигляду і систем безпеки.

Слідом за недавнім виведенням на європейський ринок нових важких вантажівок FH, FH16, FM та FMX, Volvo Trucks представила на північноамериканському ринку новий Volvo VHD, який отримав оновлений зовнішній вигляд і безліч функцій безпеки і продуктивності.

В першу чергу варто відзначити оновлений зовнішній вигляд, який став сучаснішим. VHD має нову конструкцію решітки радіатора, а також нові світлодіодні фари дального та ближнього світла. Повністю герметичний компонент фар забезпечує більш яскравий і сфокусований промінь для поліпшення видимості, а доступна функція проти обледеніння пропалює лід і сніг, які накопичуються на фарах в холодну погоду.

Також VHD отримав новий, більш міцний бампер, оснащений надміцним 45-міліметровим буксирним пальцем, розрахованим на 36287 кг навантаження. Слідуючи потребам клієнтів, міцний буксирний гак дозволяє швидко вийти з важких ситуацій, тим самим збільшуючи час безвідмовної роботи.

В якості трансмісії VHD тепер може використовувати коробку передач Volvo I-Shift з гусеничними передачами, додаючи одну або дві передачі до 12-ступінчастої КП, дозволяючи VHD стартувати і рухатися під крутими кутами вгору, забезпечувати низькошвидкісне управління і досягати максимальних швидкостей на шосе з більш швидкими передніми осями.

Силова лінія залишилася без змін і включає два двигуна Volvo - D11 потужністю 325-425 к.с. та D 13 потужністю 375-500 к.с.

Що стосується функцій безпеки, то вони включають Volvo Dynamic Steering (VDS) та нове покоління Volvo Active Driver Assist (VADA). Система VDS забезпечує більш безпечну і комфортну роботу водія, додаючи крутний момент, щоб знизити навантаження на рульове управління на низьких швидкостях і усунути вібрації, викликані пересіченою місцевістю. VADA нового покоління забезпечує інтегровані можливості радара і камери, автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль і багато іншого.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: