П'ятниця, 28 лютого 2020 17:05

Renault представила спеціальну серію тягача

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка заснована на моделі тягача T480 з лінійки T High Євро 6.

З нагоди появи двигуна 13L потужністю 480 к.с, Renault Trucks запустив нову спеціальну серію магістрального сідельного тягача T Racing.

Нова серія T Racing спирається на успіх гоночної команди ARAVI RACING і заснована на моделі тягача T480 з лінійки T High Євро 6, відомої своєю технологічністю, надійністю та інноваціями.

Тягач T RACING отримав унікальний дизайн, що символізує новітні технології. Його зовнішн' забарвлення виконанt на основі білого кольору EKLA з додаванням трьох відтінків, що включають блискучий чорний, яскравий червоний і кислотно-жовтий кольори.

Перетворення віскопа, ободів, решітки радіатора, кришок дзеркал, а також внутрішньої частини ромба решітки радіатора виконуються в майстернях з переробки в Бург-ан-Брессе. Внутрішня частина дефлекторів фар також пофарбована в яскраво червоний колір. Щоб згадати світ гонок і технологій, на тягач наносяться ексклюзивні світловідбиваючі наклейки.

Антрацитно-сірий карбоновий салон кабіни, так само використовує яскраво-червоний і кислотно-жовтий кольори на певних фрагментах. Як і в моделі T HIGH присутні 3D вентильовані чохли сидінь зі стільникової тканини. При бажанні клієнт може опціонально встановити додаткові карбонові деталі, а також світлодіодні рампи і трубні аксесуари для клаксона.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: