П'ятниця, 14 лютого 2020 13:40

Вантажівка IVECO S-Way отримала престижну нагороду за дизайн

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO отримав престижну нагороду iF DESIGN AWARD 2020 за вантажний автомобіль IVECO S-Way в категорії «Автомобілі/Транспортні засоби».

Нагадаємо, щорічний конкурс iF International Forum Design Design GmbH –  один з найстаріших і найавторитетніших незалежних конкурсів технічного дизайну у світі – передає SpecMachinery.com.ua.

Кращі проекти вибирали 78 міжнародних експертів в області дизайну з більш ніж 7 298 заявок. Критеріями відбору були унікальність продукту, використані рішення, естетичність продукту, його емоційна привабливість, екологічні норми, та багато чого іншого.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в представництві IVECO, вантажівка IVECO S-Way чудово відповідає всім цим критеріям, і має численні інноваційні елементи. Транспортний засіб пропонує повний пакет функцій, розроблених з акцентом на водія; має розширений рівень підключення до систем керування автопарком; включає в себе як технічні, так і аеродинамічні новації, інтегровані у гармонійний корпус. Тобто вантажівка має все те, що забезпечує найвищий рівень ефективності, продуктивності в поєднанні з естетичними якостями.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, минулого року IVECO презентувала свою нову вантажівку для магістральних перевезень, що приходить на заміну поколінню IVECO Stralis.

Новий IVECO S-WAY отримав не тільки новий дизайн, кабіну й інтер'єр, але і нові цифрові можливості. Тепер власник вантажівки знає все, що відбувається з машиною в даний момент – передає SpecMachinery.com.ua. IVECO S-Way став найбільш просунутою вантажівкою виробника завдяки підключенню до інтернету і зворотного зв'язку з логістичними операторами.

S-Way отримав абсолютно нову кабіну, яка має кілька виконань. Інтер'єр вантажівки на стоянці легко трансформується в невеликий спортивний зал, в якому можна виконувати десятки різних фізичних вправ. Тільки завдяки кращій аеродинаміці економія палива досягає 4% в порівнянні з попередником. Також новинкою став і бампер, що складається з частин, і який знижує витрати на ремонт в разі аварії.

IVECO S-WAY комплектується 9-, 11- і 13-літровими двигунами (від 330 до 570 к.с.) і з 9- і 13-літровими газовими двигунами (від 270 до 460 к.с.). В комплекті – автоматичні трансмісії Hi-Tronix від ZF.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: