Понеділок, 03 лютого 2020 17:38

«Київхліб» повністю переходить на комерційні Mercedes-Benz

Ми вже розповідали про те, що «Київхліб», один з лідерів ринку України, для розвезення своїх виробів обрав вантажні Mercedes-Benz. І виробник продовжує поповнювати свій парк автомобілями німецького бренду.

Нагадаємо, перша партія машин була закуплена в 2017 р. і налічувала 25 Mercedes-Benz Sprinter, поставлених офіційним дилером Mercedes-Benz в Україні, ПрАТ «АТП «Атлант». Це стало безпрецедентним випадком на ринку України в сегменті. Тепер, добре «розсмакувавши» автомобілі, «Київхліб» починає переводити на комерційні Mercedes-Benz весь свій парк.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, для доставки своєї хлібобулочної продукції підприємствам столиці та області «Київхліб» придбав чергову партію Mercedes-Benz Sprinter з 30 машин.

Спеціально для наших напрямків Sprinter укомплектовані пакетом «погані дороги». А установкою кузовів на шасі займалися вітчизняні виробники – «Анатоль» і «Інтеркарготрак».

Крім того, «Київхліб» ще розширює застосування автомобілів німецького бренду в своєму парку: для менеджменту компанії закуплена партія з двох десятків нових автомобілів Mercedes-Benz Citan.

На сьогоднішній день автопарк «Київхліба» налічує вже 202 автомобіля Mercedes-Benz. Постачальником нових партій машин також виступив офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні – ПрАТ «АТП «Атлант». Передача автомобілів відбулася в грудні 2019 р.

Таким чином, не тільки логістику, а й адміністрування процесів підприємство буде здійснювати за допомогою комерційної лінійки автомобілів Mercedes-Benz.

«Наш продукт проходить довгий шлях до споживача, і транспортування хлібобулочних виробів від виробництва в торговельну мережу – важлива ланка в роботі підприємства. Наша головна мета – якість продукту і вдосконалення виробництва», – розповіли представники компанії «Київхліб».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: