П'ятниця, 31 січня 2020 17:50

ДСНС України отримало сучасну техніку від уряду КНР

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, в рамках спільного китайсько-українського проекту Міністерства комерції Китайської Народної Республіки та Державної служби України з надзвичайних ситуацій урядом КНР передано ДСНС України 52 одиниці спеціальної аварійно-рятувальної техніки. І тепер – техніка вже відправилась у підрозділи ДСНС.

Нагадаємо, техніка, що передається, це пожежні автопідіймачі та автодрабини на базі вантажівок HOWO, гусеничні бульдозери Shantui, грейдери, та інше обладнання.

Зокрема, автопідйомники з драбиною DG54M1, висотою підйому 54 метрів, обладнані повним гідравлічним приводом, комбінованою телескопічною стрілою, мають спеціальний зовнішній модуль вантажопідйомності 500 кг, розрахований на підйом 5 осіб, запас води 3400 літрів та 2000 літрів піноутворювача. Завдяки пожежному насосу потужністю 70 л/с машини здатні подавати воду для гасіння з лафетного ствола розміщеного в зовнішньому модулі. Повне розгортання автопідйомника складає 2 хвилини – передає SpecMachinery.com.ua з посиланням на прес-службу ДСНС.

Автодрабини YT32/M2, висотою підйому 32 метри, обладнані спеціальним зовнішнім модулем вантажопідйомності 300 кг, розрахованим на підйом 3 осіб. Автодрабина має запас води 2700 літрів та 2400 літрів піноутворювача. Завдяки пожежному насосу потужністю 50 л/с машина здатна подавати воду для гасіння з лафетного ствола розміщеного в зовнішньому модулі. Повне розгортання автодрабини складає 1 хвилину 20 секунд.

Рятувальні авто обладнані сучасними системами контролю та безпеки.

Гусеничні бульдозери SD22-3 призначені для землерийних і збиральних робіт в умовах утрудненої прохідності. Бульдозер обладнаний для роботи у важких кліматичних і експлуатаційних умовах. Може експлуатуватися на ухилах до 30 градусів.

Техніка передана після навчання персоналу ДСНС інструкторами з Китайської Народної Республіки. Крім того, представники КНР забезпечили проходження технічного обслуговування.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: