Понеділок, 06 січня 2020 15:19

Різдвяний автопоїзд MAN прикрасили двохсотметровою гірлядною

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, дві вантажівки MAN під час свят розвозили подарунки для дітей у Баварії.

Незадовго до Нового року дві вантажівки MAN TGX, прикрашені святковою ілюмінацією, з подарунками для дітей проїхалися по Баварії: вони відвідали дитячі сади і будинки, лікарні, різдвяні ярмарки, привезли дітям імбирні пряники, шоколад і м'які іграшки у вигляді головного символу марки - лева.

Пілотування різдвяних вантажівок MAN традиційно доручається волонтерам. На першому етапі подорожі до Райхертсхайма (Reichertsheim) в районі Мюльдорф-на-Інні (Mühldorf am Inn) за кермом одного з різдвяних автомобілів був інженер-конструктор Георг Хазельбергер (Georg Haselberger) з Мюнхена. Там він передав естафету своїм колегам, які повели святковий автопоїзд далі через містечка і селища по всій Баварії.

Монтаж святкової ілюмінації на автопоїзд зайняв у практикантів компанії MAN Truck & Bus в Мюнхені три тижні. Трейлери освітлюються майже двохсотметровою гірляндою, а логотип MAN на решітці радіатора підсвічений більш ніж 250 світлодіодами.

Перевозити причіп зі святковим вантажем довірено тягачу MAN TGX з двигуном потужністю 510 к.с., пофарбованому в спеціальний червоний металік. На передній осі вантажівки встановлений гідравлічний привід MAN HydroDrive, що підключається простим натисканням кнопки, і автомобіль стає повнопривідним. Це дуже зручно при маневруванні в снігу, дозволяє легко справлятися з поганою погодою і несприятливими дорожніми умовами і добиратися до місця призначення вчасно і безпечно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: