П'ятниця, 27 грудня 2019 12:30

MAN випустив першу партію електричних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини оснащені електромотором потужністю 264 кВт.

Компанія MAN Truck & Bus оголосила про завершення виробництва невеликої серії автомобілів TGM 26.360 E LL, оснащених електромотором. Вантажівки, як повідомляє прес-служба компанії, зійшли з конвеєра заводу MAN в австрійському Штайрі.

Тестування новинок виробник здійснював спільно з компаніями-партнерами австрійського Консорціуму стійкої логістики (CNL).

Електровантажівка MAN eTGM випускається у тривісній конфігурації з шасі з колісною формулою 6x2-4. Дозволена максимальна маса автомобіля – 26 тонн; він оснащується керованою і підтримуючою віссю, що підіймається та чотирьохконтурною пневмопідвіскою. Електромотор потужністю 264 кВт розвиває крутний момент до 3100 Нм.

Допоміжні пристрої, такі як гідропідсилювач керма, повітряні компресори та система кондиціонування повітря, працюють від електрики і контролюються системою енергоуправління, функціонуючи, як відзначає виробник, в енергозберігаючому режимі.

Вантажівки MAN eTGM для перевезень середньої і великої вантажопідйомності можуть бути скомпоновані у вигляді авторефрижераторів зі змінним кузовом для змішаних перевезень або спеціальним кузовом для перевезення напоїв.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: