Середа, 11 грудня 2019 10:26

MAN запустив виробництво електровантажівки eTGM

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, німецький автовиробник MAN запустив дрібносерійну збірку своєї новітньої моделі електричної середньотоннажної вантажівки eTGM.

Як випливає з офіційного повідомлення компанії, невелике виробництво таких автомобілів відкрито на її власному заводі в місті Штайр, Австрія.

«Із запуском продажів вантажівки eTGM MAN робить черговий крок на шляху до безпечної для клімату дистрибуції», – прокоментував представник автомобільної марки.

Запущений у виробництво MAN TGM 26.360 E LL відноситься до класу розвізних автомобілів для внутрішньоміських доставок. Зокрема, за даними виробника, він може використовуватися в варіанті вантажівки-рефрижератора зі змінним кузовом.

На моделі встановлений електродвигун, що працює від встановлених під кабіною 12 літій-іонних батарей ємністю 185 кВт⋅год, а також розвиває потужність 359 к. с. і крутний момент 3100 Нм. Завдяки їм електровантажівка масою 26 т має запас ходу в 180 км на одній зарядці.

Як відзначають в MAN, eTGM відповідає всім основним вимогам для міського трафіку майбутнього. Так, викиди CO2 в атмосферу у нього знижені до мінімальних показників, також його відрізняє низький рівень гучності. У той же час вантажівка має достатню вантажопідйомність, для того щоб справлятися зі стандартними внутрішньоміськими транспортними завданнями.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: