Четвер, 05 грудня 2019 16:34

Renault запускає нові версії вантажівок для місцевих перевезень

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки отримають новий дизайн та будуть оснащені функціями безпеки.

У 2020 році Renault Trucks запускає нові версії своїх вантажівок для місцевих перевезень та дистрибуції, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії Renault Trucks Україна. Серії D та D Wide мають новий ергономічний та зручний дизайн інтер'єру, оснащені функціями безпеки та аеродинамічним обладнанням.

Версії 2020 року оснащені оновленою приладовою панеллю, яка включає нове кермо і новий чорно-білий кластер інструментів. Було додано тримач планшета, додатковий тримач для другого смартфона та два порти USB-C. Оновлені вантажівки також постачаються з новою радіосистемою, сумісною з цифровою наземною радіомережею DAB +.

Renault Trucks D та D Wide 2020 стандартно обладнані адаптивним круїз-контролем ACC, який підтримує безпечну відстань від транспортного засобу попереду, автоматично регулюючи прискорення та гальмування для більшої безпеки, більш плавного водіння та для того, щоб водій менше втомлювався.

Дизельні D та D Wide 2020 оснащені двигунами Євро 6 Step D, які є одночасно і економічнішими, і екологічнішими.

Для подальшого підвищення ефективності та продуктивності вантажівок Renault Trucks серії D стандартно підключаються TGW 4G, та відслідковуються системою керування автопарком Optifleet.

Двигуни Renault Trucks D та D Wide E сумісні з синтетичним паливом XTL та біодизелем. Моделі 2020 року також доступні у версіях на природному газі (D Wide CNG) та на 100% електричні (D&D Wide Z.E.).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: