Вівторок, 03 грудня 2019 12:35

Scania внесе зміни у маркування вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нововведення пов’язане з досягненням домовленостей з концерном Daimler AG.

Scania вирішила внести зміни в маркування вантажівок серії S. Тепер, на відміну від попередньої версії, в новому позначенні назви вантажівок зі «спальником» і плоскою підлогою, буква S стоятиме не попереду, а після цифр, що означають потужність двигуна (наприклад, 450 S або 730 S). На таку зміну вплинуло підписання угоди з німецьким автоконцерном Daimler AG, власником марки Mercedes-Benz, який протягом багатьох років використовує схожу назву в позначенні своїх легкових автомобілів S-класу.

«Вносячи цю поправку, ми слідуємо домовленості з Daimler, – сказав Олександр Власкамп старший віце-президент відділу продажів і маркетингу вантажних автомобілів Scania. – Ми приділяємо пильну увагу захисту наших брендів і розуміємо, чому наше позначення S-серії викликало заклопотаність автоконцерну, що вже багато років випускає легкові автомобілі S-класу».

Нове торгове позначення вантажівок Scania 730 S, де кількість «конячок» зазначено попереду, буде запущено цього місяця. Тому клієнти отримають свої нові машини з чітко впізнаваною назвою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: