П'ятниця, 22 листопада 2019 15:20

Українські нафтовики отримали нові автоцистерни на базі КрАЗ підвищеної прохідності

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, поставлені автомобілі будуть задіяні на об’єктах нафтогазовидобувних управлінь філій «Укрнафти».

ПрАТ «АвтоКрАЗ» відвантажив ПАТ «Укрнафта» партію автоцистерн АЦНГ-11 на базі КрАЗ-63221 підвищеної прохідності, що призначений для монтажу установок промислового призначення і технологічного обладнання та експлуатації дорогами всіх категорій і бездоріжжям, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автозаводу. Базове шасі — це КрАЗ-63221-05 (6×6), на якому встановлено задній захисний пристрій.

Автоцистерни АЦНГ-11-63221 відправляються на адресу однієї з філій «Укрнафти». Поставлені автомобілі будуть задіяні на об’єктах нафтогазовидобувних управлінь. Одинадцятикубові ємності виробництва «45 Експериментальний механічний завод» призначені для транспортування нафти, нафтопродуктів, нафтосуміші, паливно-мастильних матеріалів.

Форма цистерни — овальна, матеріал — сталь, її товщина 5 мм. Цистерна в задній частині обладнана горловиною (діаметр оглядового люка — 500 мм), ребрами жорсткості, відстійником, дихальним пристроєм, майданчиком із нековзним покриттям, сходами, двома пеналами для зберігання рукавів, ящиком для інструментів, металевими крилами, донним клапаном. Насос відцентрований із подачею 29,2 м3/год, напір — 35 мм р. ст. Привід насоса — від двигуна, через коробку передач автомобіля, коробку відбору потужності та карданний вал. Є поплавковий показник рівня. У комплекті — два рукави по 4 м кожний.

ПАТ «Укрнафта» — провідна нафтогазова компанія України, яка займається бурінням та експлуатацією родовищ, видобутком нафти і газу, традиційно купує у вітчизняного виробника — заводу «КрАЗ», спецтехніку різного призначення, в основному повнопривідні моделі із високими ходовими параметрами. Завдяки спільній злагодженій роботі технічні парки підприємств нафтової, газової та нафтопереробної промисловості оновлюються сучасною надійною автотехнікою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: