Вівторок, 12 листопада 2019 15:06

Провідна українська гірничорудна компанія поповнила автопарк новими самоскидами Scania

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобілі були придбані завдяки програмі фінансування від Європейського банку реконструкції та розвитку.

Компанія «Юнігран» придбала 5 самоскидів Scania P440 6x4, які будуть залучені для роботи в кар’єрах, доставки гранітної щебеневої продукції та інших будівельних матеріалів, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна». У зв’язку зі зростаючою потребою в нерудних матеріалах дорожніх і будівельних компаній, кількість видобутої і перевезеної продукції з року в рік неухильно зростає. Щорічно компанія «Юнігран» перевозить понад п’ять мільйонів тонн вантажу.

Самоскиди мають підсилену підвіску та трансмісію, педаль зчеплення на вимогу, датчики дощу, кондиціонер, електропакет. Кузов Wielton об’ємом 18 куб.м зі зйомним заднім бортом для роботи в кар’єрі та вивозу гірської породи.

Автомобільний парк компанії «Юнігран» вже має в наявності 17 вантажних автомобілів Scania вантажопідйомністю від 15 до 33 тонн, тепер він поповнися ще п’ятьма одиницями.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: