П'ятниця, 04 жовтня 2019 17:56

В Україні з’явилась вантажівка Scania ексклюзивного кольору

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина має також ексклюзивне виконання салону.

Компанія «Сканія Україна» поставила українському замовнику тягач Scania R450 у ексклюзивному кольорі «turquois blue» – лазуровий, небесний, аквамариновий. Фарбування такого ж кольору мають кожухи дзеркал, бокові аеродинамічні обтікачі, передній бампер, елементи радіаторної решітки вантажівки, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

Крім цього, тягач має ексклюзивне внутрішнє оформлення. Кольорова гама салону виконана у теплих пісочно-коричневих кольорах, унікальна схема освітлення салону. Сидіння преміум класу з вентиляцією, обігрівом та більшою кількістю налаштувань. Преміальна розважально-інформативна система з 4 гучномовцями.

Автомобіль обладнано додатковими системами та засобами безпеки – адаптивний круїз-контроль, який не лише автоматично підтримує задану швидкість, а й безпечну дистанцію до автомобіля попереду. Також є система контролю положення авто щодо дорожньої розмітки та електронна система управління гальмами (стоянкове гальмо) – «ручник», який вмикається автоматично, щойно водій вийшов із кабіни. Щоб вимкнути стоянкове гальмо, потрібно сісти за кермо та пристебнути ремінь безпеки.

В комплектацію також включений круїз-контроль з Active Prediction – це інструмент для зменшення споживання пального шляхом автоматичного підбору оптимальної швидкості руху на основі топографічних даних про рельєф дороги.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: