Четвер, 26 вересня 2019 15:45

Німецький виробник представить 40-тонну електровантажівку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка матиме запас ходу від 130 до 150 км.

Німецький фахівець з електрифікації транспорту, компанія Framo, представить свою першу повністю електричну 40-тонну фуру потужністю 400 кВт.

З моменту свого заснування в 2014 році компанія Framo займається розробкою електричних вантажівок вантажопідйомністю від 7,5 до 44 т, а також акумуляторних батарей і зарядних пристроїв. На сьогоднішній день виробник вивів на дороги 30 вантажних електромобілів та отримав замовлення ще на 45 одиниць, з яких основний відсоток припадає на важкі напівпричіпні тягачі.

На виставці спецтранспорту NUFAM (26-29 вересня, Карлсруе, Німеччина) Framo покаже свою 40-тонну електричну вантажівку з батареєю потужністю 231 кВт/год і дальністю ходу від 130 до 150 км. Перш за все, електричний 40-тонник призначений для внутрішньозаводської логістики і комунальних служб.

Повністю електрична трансмісія забезпечує екологічно чисте і безшумне водіння, таким чином, транспортними засобами FRAMO можна управляти без обмеження в зонах загального руху або в місцях з обмеженням норм щодо викидів.

Останнім часом фахівці Framo працюють над випуском на ринок акумуляторів покоління 3.0, які в порівнянні з поколінням 2.0 значно збільшили щільність енергії. Це забезпечить більший діапазон ходу зі збереженням місця установки і, отже, меншу вагу. А якщо ємності і діапазону буде недостатньо, то система має модульну структуру і може масштабуватися у разі необхідності.

На додаток до більш високої щільності енергії, Framo також працює над вищими потужностями зарядки від постійного струму. Автомобілі Framo, розраховані на дальність до 250 кілометрів, наразі підтримують зарядку постійного струму потужністю до 150 кВт, а з весни 2020 року клієнтам буде запропонована зарядка з потужністю до 300 кВт.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: