Понеділок, 23 вересня 2019 14:03

DAF CF Construction стала переможцем конкурсу Truck of the Year

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, група професійних європейських автомобільних журналістів визнала машину вантажівкою року в будівельному сегменті.

На міжнародному конкурсі Truck of the Year (нагорода в області вантажного автомобілебудування) в номінації «Вантажівка року в сегменті будівельної техніки» перемогу здобула машина DAF CF Construction. Конкурс проводиться з 1977 року. Його журі складається з 22 членів, які представляють 23 країни (один з членів журі представляє одночасно Словаччину та Чехію).

Серед ключових особливостей моделі CF експерти назвали низькі експлуатаційні витрати, надійність і високу вантажопідйомність. Вантажівка обладнана передовими допоміжними системами, такими як адаптивний круїз-контроль, система попередження про зміну смуги руху, круїз-контроль з функцією прогнозування і система EcoRoll.

«CF Construction надійний і здатний вирішувати будь-які робочі завдання в суворих умовах, але в той же час – це надзвичайно легка вантажівка, яка має високу вантажопідйомність. Нові технології і потужні силові лінії поруч з чудовим ходом підвіски забезпечують відмінні характеристики для позашляхового водіння», – розповів голова журі конкурсу Міхал Штенгл.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: