Середа, 28 серпня 2019 16:54

«АвтоКрАЗ» виконав чергове замовлення для ГЗК

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Кременчуці виготовили самоскид КрАЗ-7133С4, який додатково укомплектують гідравлічним відвалом.

Кременчуцький автозавод виконав чергове замовлення Біланівського гірничозбагачувального комбінату. Відвантажено автомобіль-самоскид КрАЗ-7133С4, на який український виробник навісного обладнання — «Завод Кобзаренка», встановить відвал гідравлічний, призначений для підгортання снігу. Аналогічні зразки КрАЗ-7133С4 уже працюють на БГЗК.

КрАЗ-7133С4 призначений для перевезення сипучих і навалочних вантажів усіма видами доріг. Вантажопідйомність дозволяє перевозити до 26 тонн. Основне призначення — експлуатація в кар’єрах, на розробках родовищ корисних копалин, дорожньому та промисловому будівництвах, транспортуванні сипучих та навалочних вантажів

КрАЗ-7133С4 використовують цілорічно для перевезення різноманітних вантажів, під час прибирання снігу.

Автомобіль — самоскид КрАЗ-7133С4, колісної формули 8×4, двигун WP12 (Євро-5, потужність 430 к.с.), обсяг платформи — 20 м куб.; кабіна безкапотного типу, двомісна, з кондиціонером. Гальмівна система обладнана АБС. У кабіні є все необхідне для комфортної роботи: рульовий механізм інтегрального типу з додатковим силовим циліндром, функціональна панель приборів та інші додаткові опції, направлені на зменшення втомлюваності водія, збільшення рівня безпеки, зокрема, монітор камери заднього виду.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: