П'ятниця, 09 серпня 2019 15:04

«АвтоКрАЗ» поставив партію шасі для монтажу надбудов для нафтогазових підприємств

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шасі доправили Харківському заводу транспортного обладнання.

«АвтоКрАЗ» поставив чергову партію автомобільних шасі Харківському заводі транспортного обладнання, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автозаводу. Шасі КрАЗ-63221 використовують для монтажу установок насосних пересувних УНП-160х40.

Подібні установки призначені для нагнітання в нафтові і газові свердловини рідини при цементуванні в процесі буріння і капітального ремонту, а також при проведенні інших промивально-продавочних робіт.

Як транспортну базу застосовують шасі КрАЗ-63221, що гарантує експлуатацію установки дорогами всіх видів, бездоріжжям та у будь-якій місцевості, в той час як аналоги інших виробників розраховані на пересування тільки дорогами з твердим покриттям. Потужний двигун шасі і спеціальна роздавальна коробка забезпечують можливість здійснити від них привід як на насос високого тиску, так і на насос для подачі води. Це дозволяє виключити застосування для цього насоса окремого двигуна внутрішнього згоряння і пов’язану з цим необхідність забезпечувати його паливно-мастильними матеріалами і акумуляторами, що значно спрощує обслуговування установки.

Технічні характеристики шасі: колісна формула 6х6, кабіна капотна, металева, тримісна, двигун WP10 (Євро-5, 375 к.с.), рядний, 6-циліндровий, із турбонадувом, гальмівна система з АБС, є цифровий тахограф.

У поставленій замовнику партії є і автомобільне шасі КрАЗ–6322, на яке монтують установку парогенераторну пересувну УПП – 1600/100 (призначена для депарафінізації нафтових і газових свердловин та іншого нафтогазопромислового обладнання, а також робіт із відігрівання, підігріву та пропарювання) або ж установку транспортування труб УТТ-17 (призначена для транспортування довгомірних вантажів при обслуговуванні нафтових і газових свердловин і розрахована на експлуатацію всіма видах доріг, а також бездоріжжя, в помірній і холодній кліматичних зонах).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: