Вівторок, 06 серпня 2019 18:26

Українські аграрії отримали нові тягачі MAN

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини мають кабіни XLX та обладнані численними електронними допоміжними системами.

Два тягача MAN TGX 33.480 6х4, BLS Євро 5 поїхали сьогодні до свого замовника – аграрного підприємства на Хмельниччині, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі Man Truck & Bus Ukraine. Автомобілі, у використанні із самоскидним напівпричепом, призначені для перевезення збіжжя з поля. Вибір тривісної машини зумовлений тим, що планується також їх застосовування із низькою платформою для транспортування сільськогосподарської техніки. Для цього зовні кабіна обладнана двома світлодіодними проблисковими маячками для оповіщення негабаритного перевезення.

Машини мають просторі ергономічні кабіни XLX висотою у повний зріст, з аеропакетом. Подовжені двері, що закривають сходи, не лише покращують аеродинаміку кабіни для економії палива, але і дозволяють водіям використовувати цей простір як передпокій. Ксенонові ліхтарі з омивачем фар. Трьохсигментний сталевий бампер пофарбований у колір кабіни – яскравий блакитний (за вибором замовника).

Машини мають численні електронні допоміжні системи: круїз-контроль, електронна гальмівна система MAN BrakeMatic, система допомоги при екстреному гальмуванні EBA2 та коробку передач MAN TipMatic® ретардером та функцією EfficientRoll.

MAN EfficientRoll – це інтелектуальна активація руху накатом. Навіть на найменшому схилі коробка передач перемикається в нейтральне положення N – це дозволяє зберегти інерцію, і автомобіль не так швидко втрачає швидкість, як із ввімкненою передачею. Із функцією інтелектуальної активації рух накатом автомобіль економить ще більше пального, роблячи безпечнішим довкілля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: