Понеділок, 29 липня 2019 10:13

DAF отримав нагороду Fleet Truck of the Year

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, журі відзначило, серед іншого, співвідношення ціни і якості та високу залишкову вартість.

Вантажівка DAF XF отримав нагороду Fleet Truck of the Year 2019, яку присуджували в рамках конкурсу Motor Transport Awards, що напередодні пройшов у Великобританії.

Як повідомляє прес-служба голландського виробника, журі конкурсу відзначило, перш за все, низькі експлуатаційні витрати для власників моделі XF, простору кабіну вантажівки, фірмову систему післяпродажного обслуговування, розгалужену дилерську мережу компанії.

У числі інших достоїнств флагмана модельного ряду DAF були виділені співвідношення ціни і якості, а також висока залишкова вартість, що є значущим фактором для власників автопарків.

«З того моменту як ми представили висококласну модель вантажівки на європейському ринку, дана нагорода, безперечно, стала кульмінаційним моментом у низці успіхів серії XF, – заявив директор з продажу та маркетингу, член ради директорів DAF Trucks N.V. Річард Цинк. – Перемога в конкурсі MT Awards особливо важлива для нас, оскільки до складу журі входять відомі представники транспортної галузі».

Нинішня нагорода стала для DAF вже 18-та з моменту затвердження конкурсу MT Awards редакцією британського журналу Motor Transport в 1986 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: