Вівторок, 06 серпня 2019 13:36

Світовий лідер виробництва підвісок для кабін представив новинку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка дозволяє значно поліпшити якість їзди і реагування на дорожні і погодні умови.

Компанія Link Manufacturing, Ltd., яка є світовим лідером виробництва підвісок для кабін і шасі вантажної і причіпної техніки, представила свою нову напівактивну підвіску кабіни вантажівки ROI Cabmate.

Більш досконала інтелектуальна напівактивна підвіска кабіни ROI Cabmate отримала технологію Link-Road-Optimized Innovations, що дозволяє значно поліпшити якість їзди і реагування на дорожні і погодні умови.

При роботі поза шосе кабіни можуть нести структурні пошкодження, транспортні засоби можуть ставати більш важкими в управлінні, а водії можуть бути змушені знижувати швидкість, щоб уникнути втрати контролю управління.

ROI Cabmate використовує декілька датчиків, щоб постійно оцінювати умови навколишнього середовища і одночасно реагувати на ці фактори. Акселерометр контролює рух кабіни, а датчик вимірює положення і швидкість кабіни щодо рами вантажівки.

Використовуючи запатентовані алгоритми Link, електронний блок управління системи інтерпретує потік інформації від всіх датчиків в режимі реального часу і реагує, безперервно регулюючи жорсткість амортизаторів і заповнюючи або випускаючи повітря з повітряних пружин системи, щоб оптимізувати стійкість і комфорт їзди.

Також напівактивна система підвіски кабіни ROI Cabmate має електронний контроль висоти. Система зводить до мінімуму споживання повітря в порівнянні з традиційними регулюючими клапанами, оскільки вона не заповнює і не випускає повітря у відповідь на динамічний рух підвіски.

ROI Cabmate розроблена, щоб забезпечити кращу загальну їзду незалежно від дорожнього покриття і атмосферних сил, таких як коливання від вітру.

Зі слів виробника, ROI Cabmate адаптована для установки на будь-яку марку шасі, незалежно від виробника.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: