Вівторок, 02 липня 2019 19:11

Volvo представила новинки, що допомагають економити пальне

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спеціальну функцію Volvo Torque Assist презентували разом з модернізованими дизельними двигунами D13.

Volvo Trucks представила новинки, які допоможуть водіям заощаджувати пальне навіть без використання круїз-контролю. Мова йде про модернізовані дизельні двигуни D13 та нове програмне забезпечення, які разом дозволять зменшити витрати пального на 3%.

Новина програмного забезпечення має назву Volvo Torque Assist. За словами керівника виробничого напрямку Volvo Trucks Петера Хардіна, фірмовий круїз-контроль I-Cruise і надалі залишається найкращим способом економити пальне, але існують ситуації, коли його використовувати немає змоги. Тоді і застосовується функція Volvo Torque Assist, яка автоматично налаштовує крутний момент вантажівки та прискорення у відповідності до рельєфу, навантаження та зміни швидкості.

Інша допоміжна функція підтримує рівень упорскуваного пального на певному рівні, коли двигун залишив «зелену зону». Деяка втрата потужності під час цього компенсується економією пального. Також спеціалісти Volvo перекалібрували роботу педалі газу. Менш чутлива педаль дозволяє плавніше передавати крутильний момент, що робить керування більш легким.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: