Четвер, 27 червня 2019 12:26

«Активного помічника» на новому Mercedes Actros випробували в реальних умовах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, випробування в реальних умовах проходили допоміжні системи безпеки автомобіля та система автоматизованого керування.

З метою підтвердження працездатності системи Active Drive Assist на новому Mercedes-Benz Actros експедиторська компанія Wagenstetter з Форстінг (Верхня Баварія) випробувала вантажівки в реальних умовах експлуатації.

Тестові випробування вантажівок проходили протягом декількох місяців за різних режимів руху: рух в інтенсивному потоці, рух в монотонному режимі, рух на далекі дистанції. При цьому нова система Active Drive Assist 5-го покоління показала себе з найкращого боку, істотно допомагаючи водіям.

Безпека в русі забезпечувалася за рахунок автономного гальмування, прискорення і активного управління в смузі руху. Зрозуміло, що водій несе повну відповідальність за поведінку транспортного засобу в дорожньому русі і повинен адаптувати свій стиль водіння до сформованій дорожній ситуації.

Висновок експлуатаційників – новий Actros з Active Drive Assist в повній мірі забезпечує часткове автоматизоване керування у всіх діапазонах швидкостей. Попутно були протестовані нова система керування силовою установкою і MirrorCam.

Компанія Wagenstetter здійснює перевезення харчових продуктів і небезпечних вантажів. Основні транспортні маршрути проходять між Рурської областю і Північною Італією. Завдяки високим транспортним характеристикам своїх вантажівок перевізник є ідеальним партнером для проведення «польових» випробувань.

Протягом дуже короткого проміжку часу вантажівки транспортної компанії намотують величезні відстані: пробіг транспортного засобу з двома водіями іноді може досягати більше 300 000 км в рік.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: