Середа, 26 червня 2019 17:13

В Україні з’явилась перша Scania V8 S730

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина має кабіну, пофарбовану у темно-синій колір металік та топову комплектацію.

В Україні перша Scania V8 730 Євро 6 знайшла свого власника. Під капотом у машини розташувався мотор V8 потужністю 730 к.с. Максимальний крутильний момент силового агрегата становить 3500 Нм. В парі з двигуном працює коробка GRSO 925 (Оптикруз). Автомобіль має безліч допоміжних систем – система Active Prediction (перемикання передач по GPS), система утримання у смузі руху, система екстреного гальмування АЕВ+.

Кабіна Scania V8 730 Євро 6 пофарбована у темно-синій колір металік. Салон виконано в ексклюзивному чорному кольорі з червоними смугами. Таке виконання можна зустріти виключно на продуктах Scania V8, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

В комплектацію вантажівки входять поворотне сидіння пасажира, магнітола з екраном та навігацією, рація, холодильник, кавоварка, розкладний столик, автономний додатковий фреоновий кондиціонер, тримач для планшету, підзарядка АКБ від розетки 220 В, обігрівач кабіни 6 кВт, шкіряний салон з вентиляцією сидінь.

Першу Scania S730 V8 Євро 6 - отримала компанія «БВА» із Чернігова, що спеціалізується на перевезеннях великої рогатої худоби в країни Азії. Автопарк компанії складається із 10 автопоїздів, 4 із яких марки Scania. Співпраця розпочалася у 2017 році із придбання першого тягача Scania R440 Topline. Минулого року відбулась поставка першої S-серії з рядним двигуном потужністю 440 к.с. 

«Scania V8 – це, мабуть, мрія будь-якого перевізника, - ділиться враженнями Анатолій Бондаренко, власник та директор компанії «БВА». – У мене була змога випробувати цей автомобіль минулого року у демо-центрі Scania у Швеції під час презентації нового покоління вантажівок. 60 тонн вантажу не відчуваються взагалі, просто отримуєш насолоду від плавного ходу та приємного звуку мотору. Колеги з інших країн, особливо з Італії, давно рекомендували Scania V8 за блискучі ходові якості та економічні показники. Цього року завод запропонував спеціальні умови на придбання продуктів V8 з нагоди 50-річного ювілею, я вирішив скористатися такою можливістю, цей автомобіль стане флагманом нашого автопарку».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: