Вівторок, 25 червня 2019 10:00

Ахметов передасть українським лікарням 200 машин швидкої допомоги

Фонд Ріната Ахметова запускає проект всеукраїнського значення. Про це повідомила Наталія Ємченко, член Наглядової ради Фонду.

«Фонд Ріната Ахметова в червні 2019 року запускає безпрецедентний проект. У його рамках дитячим обласним лікарням, станціям швидкої допомоги й амбулаторіям сільських громад у всіх областях України буде передано 200 карет швидкої допомоги. Машини оснащені сучасним обладнанням. Частина призначена для віддалених районів і важкодоступних місць», – розповіла Наталія Ємченко.

Як підкреслила Наталія Ємченко, надання різного роду медичної допомоги та сприяння розвиткові української охорони здоров’я завжди були важливими серед напрямів у роботі Фонду Ріната Ахметова. З 2007 року реалізовано ряд проектів, які допомогли сотням тисяч українців зберегти своє здоров’я.

 

«У 2019 році буде реалізований ще один знаковий для України проект. Фонд передасть українським лікарням 200 автомобілів швидкої допомоги, що дозволить зробити екстрену допомогу доступною у потрібний час у потрібному місці для мільйонів українців», – сказала Наталія Ємченко.

Проект передачі автомобілів швидкої допомоги закладам охорони здоров’я реалізується за особистим рішенням Засновника Фонду – Ріната Ахметова та повністю фінансується з його коштів.

З 200 машин 136 авто на базі Peugeot та Ford поїдуть у міста, а 64 Toyota Sequoia та інших автомобілів з підвищеною прохідністю – передадуть сільським громадам.

І так! Це - саме ті машини, про які розповідав Володимир Зеленський у своєму ФБ.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: