Субота, 22 червня 2019 13:17

DHL поповнить свій автопарк двоповерховими напівпричепами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, таким чином компанія планує підтримувати зростання бізнесу та надати можливість водіям працювати безпечно на автомобілях, оснащених сучасними технологіями.

Кур’єрська компанія DHL Parcel інвестує приблизно 7,6 млн. євро в модернізацію свого парку вантажних автомобілів і отримання додаткової вантажопідйомності для підтримки майбутнього зростання. Автопарк компанії DHL Parcel поповнять 69 нових вантажних автомобілів Volvo, зокрема 45 тягачів, а так само 29 двоповерхових напівпричепів Don-Bur.

Двоповерхові причепи від британського виробника Don-Bur пропонують удвічі більшу місткість у порівнянні з традиційними причепами, що дозволяє перевозити більше вантажів. В додаток до великої своєї місткості напівпричепи Don-Bur оснащені аеродинамічними передніми зігнутими секціями даху EcoStream, які, як повідомляє виробник, дозволяють економити до 16% палива в порівнянні зі стандартними плоскими дахами напівпричепів.

Нові вантажівки Volvo оснащені новітніми технологіями безпеки, включаючи автоматичне гальмування, систему утримання смуги руху, підтримку зміни смуги руху і підтримку оповіщення водія, що відстежує поведінку водія, виявляє ознаки втоми і попереджає водія про необхідність зробити перерву.

«Інвестиції в наш парк є частиною модернізації інфраструктури, необхідної бізнесу для підтримки зростання. Однак це також можливість переконатися, що водії можуть користуватись новітніми технологіями для забезпечення їх безпеки і безпеки населення», – сказав Скотт Лейрд, віце-президент з операцій DHL Parcel.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: