П'ятниця, 21 червня 2019 13:16

Французькі комунальники пересідають на електричні сміттєвози

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, одна з новітніх машин виробництва Renault Trucks працюватиме в метрополії Ліона.

Вже в червні цього року електричний сміттєвоз на базі 26-тонної вантажівки Renault D Wide Z.E. почне працювати у Мейзьйо (комуна у метрополії Ліона), повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі RENAULT TRUCKS УКРАÏНА. Передсерійний автомобіль допоможе метрополії Ліона у впровадженні планів урізноманітнити джерела енергоживлення автопарку сміттєвозів.

В компанії переконані, що збір сміття – це саме та галузь, де електричні вантажівки можу максимально розкрити усі свої переваги. Зокрема, сміттєвози мають постійно зупинятися та рушати з місця (від 300 до 800 разів за один робочий цикл), що призводить до суттєвого збільшення витрати пального та викидів пилу та частинок через надмірне зношення гальмівних колодок. Електричний сміттєвоз не має таких проблем – гальмування здійснюється переважно за рахунок двигуна, а пального такі машини зовсім не витрачають, відповідно і не мають викидів шкідливих речовин.

Renault D Wide Z.E. має електричний двигун у колісній базі. Доопрацюванням машини займалась компанія Faun Environnement. Вони оптимізували кузов, щоб зменшити його масу та компенсувати вагу батарей. Крім того, спеціалістам вдалось знизити рівень шуму під час падіння сміття завдяки звукоізоляції у задній частині кузова сміттєзбірника.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: