Четвер, 20 червня 2019 11:37

Renault Trucks представила лімітовану серію вантажівок до 125-річчя компанії

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Європі будуть доступні до продажу 125 таких автомобілів.

Компанія Renault Trucks на честь свого 125-річчя представила лімітовану серію вантажівок під назвою T High 1894 Edition. Наразі в Європі готові до продажу 125 таких авто. Виробник заявляє, що цією вантажівкою, яка має кольори логотипу Berliet, вони віддають належне своїм корінням.

T High 1894 Edition мають кузов, пофарбований в ексклюзивний темно-синій колір нічного неба. Радіаторна решітка виконана у золотаво-жовтому кольорі, а маточина пофарбована у червоний. Крім того, машина обладнана набором вогнів на даху та має горн золотаво-жовтого кольору.

Окрім цього, на обох боках кабіни та в задній частині нанесені написи «Edition 1894». Бортові обтічники вантажівки мають контури, що повторюють форму логотипу Renault Trucks – алмаз – та нагадує логотип Berliet – локомотив – у центрі.

Всередині кабіни також легко впізнати лімітовану серію. Панель приладів та кермо мають темно-синій колір, оббивка дверей виконана у синьому та червоному кольорах. Рамки дефлекторів також пофарбовані у червоний колір. На підголівниках сидінь золотаво-жовтим кольором вишито напис «Edition 1894».

Під капотом у T High 1894 Edition розташований 520-сильний двигун об’ємом 13 л.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: