Вівторок, 18 червня 2019 12:05

Kögel представив напівпричіп Cargo Rail нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці transport logistic 2019, яка проходила c 4 по 7 червня в Мюнхені, Kögel представив напівпричіп Cargo Rail покоління Novum з оснащенням для ролкерних перевезень.

Як розповіли в компанії, оптимізований профіль зовнішньої рами і покращена конструкція кузова не тільки роблять напівпричіп Kögel Cargo Rail міцніше, але і спрощують його щоденну експлуатацію - передає SpecMachinery.com.ua.

Напівпричепи Kögel Cargo Rail оснащуються рамою полегшеної конструкції з шийкою висотою 120 мм. І, звичайно ж, цей напівпричіп для мультимодального застосування відрізняється оптимізованим профілем зовнішньої рами і поліпшеною конструкцією кузова.

Мінімальна власна маса напівпричепа в базовій комплектації складає приблизно 6350 кілограм. Міцна підлога витримує вилкові навантажувачі з навантаженням на вісь до 7200 кг.

13 пар серійних кріпильних скоб оснащені новими бічними гаками, які спрощують процес навантаження-розвантаження, і мають допустимий тягове зусилля 2500 кг.

На зразку, представленому на виставці transport logistic, для оптимального кріплення вантажів в рамі Vario Fix, виконаної з перфорованих сталевих профілів, встановлено 24 пари кріпильних скоб, що поставляються в якості опції, з тяговим зусиллям 2500 кілограм на скобу.

Крім того, Kögel Cargo Rail покоління Novum виділяється дуже високим рівнем індивідуалізації і за рахунок цього може бути адаптований до будь-яких вимог перевізників.

Завдяки своїй універсальності, тобто можливості застосування і на автодорогах, і на залізниці, і на морі, Kögel Cargo Rail дозволяє своєму власникові оптимально поєднувати переваги поромного сполучення і залізничних перевезень на основному відрізку маршруту з гнучкістю вантажного автотранспорту на початковому і кінцевому відрізках шляху.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: