Субота, 15 червня 2019 10:01

КрАЗ із ABS та ESP успішно пройшов випробування в Угорщині

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спеціалісти проводили роботи щодо підтвердження відповідності всім обов’язковим сертифікаційним приписам такого типу колісних транспортних засобів та внесення їх до числа сертифікованої серійної продукції.

Модернізована вантажівка, побудована на базі КрАЗ-5401Н2 та оснащена дослідною гальмівною системою (ABS8) із комплектом ABS та функцією динамічної стабілізації руху (ESP), успішно пройшла тестові випробування в Угорщині. Як повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі заводу, на автомобіль встановлені ABS8 виробництва угорської компанії Knorr-Bremse Fekrendszerek Kft.

Угорські спеціалісти проводили адаптацію системи ABS8 до конкретного транспортного засобу, розробляли спеціальне програмне забезпечення та проводили контрольні стендові випробування автомобіля. Наступний етап випробувань автомобіля на відповідність вимогам Правил ЄЕК ООН № 13 з серією поправок 11 (гальмівні властивості автомобіля) проводили фахівці акредитованої технічної служби JAFI-AUTOKUT Engineering Ltd. Позитивний результат тестів зафіксований у протоколі випробувань.

Відповідно до протоколу, автомобілі КрАЗ-5401В2 (бортові), КрАЗ-5401К2 (комунальні) та КрАЗ-5401Н2 (шасі) з гальмівною системою, оснащеною комплектом АВS8 з функціями ABS та ESP відповідають вимогам Правил ЄЕК ООН № 13 з серією поправок 11.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: