Четвер, 06 червня 2019 11:58

Які новинки показав DAF на Агро-2019

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, цими днями в українській столиці проходить виставка Агро-2019. Компанія DAF представила в Києві свої новинки для аграріїв.

Компанія DAF Trucks Ukraine на виставці Агро-2019 представила лінійка машин Agro DAF, які призначені в першу чергу для споживачів в українському агропромисловому сегменті. Зокрема, на стенді компанії розмістились вантажівки CF Euro 5, XF Euro 5 і XF Euro 6. Усі вони мають потужний 13-літровий двигун та укомплектовані гідравлічним обладнанням.

Окремо варто відзначити автомобіль у версії XF Euro 6. Як повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua, ця модель має нову кабіну та відповідає екологічному стандарту Євро-6.

В стандартній комплектації Agro DAF є напівавтоматична коробка передач AS-Tronic, гальмівна система двигуна MX Engine Brake. Також вантажівки мають антибуксувальну систему та систему допомоги при старті на підйомі. Машини мають потужні акумулятори (230А) та посилене шасі. Навантаження на осі контролюється спеціальною системою моніторингу.

Agro DAF укомплектовані гідравлічним комплектом італійської компанії OMFB.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: